Mesaj gönder
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
E-posta inquiry@ceno360.com Tel: 86-755-23420945
Evde
Evde
>
Haberler
>
Company news about İletken kayma halkalarının sınıflandırılması
Etkinlikler
LEAVE A MESSAGE

İletken kayma halkalarının sınıflandırılması

2022-06-25

Latest company news about İletken kayma halkalarının sınıflandırılması

CENO electronica şirketi, yüksek kalite, yüksek kalite ve mükemmel hizmet ile aktif olarak pazarı keşfediyor!Fabrika denetimine gelmek için müşterilere hoş geldiniz!CENO elektrik şirketi tarafından üretilen hassas iletken kayma halkaları, otomasyon ekipmanı, güvenlik, tıbbi ekipman, robotik, paketleme makineleri, radar, rüzgar enerjisi üretimi, havacılık ve diğer alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.CENO şirketi, müşterilerimizin isteği doğrultusunda mükemmel sınırsız 360 derece döner eklemi sağlamayı taahhüt eder.

CENO şirketi sadece genel iletken kayma halkası sağlamakla kalmaz, aynı zamanda müşterilerin farklı teknik gereksinimlerine göre her türlü çok kanallı kayma halkaları, yüksek akım kayma halkaları, yüksek gerilim kayma halkaları, yüksek hızlı kayma halkaları, yüksek frekans vb. tasarlar ve üretir. .

CENO şirketindeki diğer bir ana kayma halkası, tamamı müşterilerin ihtiyaçlarına göre olan elektrik, gaz ve sıvı ile birleştirilmiş kayma halkaları gibi entegre kayma halkasıdır.

Herhangi bir zamanda bizimle iletişime geçin

86-755-23420945
3F, Bldg B, Xin jian xing sanayi bölgesi, Guangming yeni Dist, Shenzhen, 518107
Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.