Mesaj gönder
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
E-posta inquiry@ceno360.com Tel: 86-755-23420945
Evde
Evde
>
Haberler
>
Company news about Kayma halkası nasıl tespit edilir?
Etkinlikler
LEAVE A MESSAGE

Kayma halkası nasıl tespit edilir?

2021-06-08

Latest company news about Kayma halkası nasıl tespit edilir?

 

 

Ataletsel navigasyon platformu, kontrol momenti gyro, endüstriyel kontrol, video izleme, döner tabla ve benzerlerinin önemli bir bileşeni olarak, kayma halkası, nispeten dönen iki parça arasında güç, sinyal ve akım iletimini gerçekleştirebilir. Teknolojinin sürekli gelişimi ile ve endüstriyel ekipmanın sürekli yenilenmesi, kayma halkası üzerindeki çeşitli ekipmanın gereksinimleri giderek daha yüksek hale geliyor, bu da üreticilerin giderek daha fazla kayma halkası aracını test etmesini gerektiriyor.

 

hakkında en son şirket haberleri Kayma halkası nasıl tespit edilir?  0

 

CENO'nun kayma halkaları, kayma halkalarının genel performansını daha iyi yansıtmak ve sorunları zamanında tespit etmek için fabrikadan ayrılmadan önce test edilir. Kayma halkasının ana performans endeksi testi, görünüm ve yapı testi, normal ömür testi, statik temas direnci, dinamik temas direnci, yalıtım direnci, elektrik gücü ve sürtünme torku testi.

 

 

 

CENO, farklı müşterilerin ekipman gereksinimlerine göre farklı fırça temas malzemeleri seçer.Kapak, ayrık, içi boş mil, disk, yüksek akım, yüksek frekanslı döner bağlantılar, fiber optik döner bağlantılar, sıvı metal, standart olmayan döner halkalar vb. gibi çeşitli hassas iletken halkalar tasarlayabiliriz.

Herhangi bir zamanda bizimle iletişime geçin

86-755-23420945
3F, Bldg B, Xin jian xing sanayi bölgesi, Guangming yeni Dist, Shenzhen, 518107
Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.