Mesaj gönder
CENO Electronics Technology Co.,Ltd
E-posta inquiry@ceno360.com Tel: 86-755-23420945
Evde
Evde
>
Haberler
>
Company news about Slip Ring Radara Başarıyla Uygulandı
Etkinlikler
LEAVE A MESSAGE

Slip Ring Radara Başarıyla Uygulandı

2021-03-16

Latest company news about Slip Ring Radara Başarıyla Uygulandı

 

Radar, hedefleri tespit etmek için elektromanyetik dalgayı kullanan elektronik bir cihazdır.Elektromanyetik dalgayı hedefleri ışınlamak ve yankıyı almak için iletir.Böylece hedeflerden elektromanyetik dalga emisyon noktasına kadar mesafe, yön, yükseklik vb. Hakkında bilgi alabiliriz.Ve genellikle askeri alanda kullanılır. Radar anteninin temel amacı, verileri kabul etmek ve iletmektir.Genellikle açık havaya yerleştirilir, rüzgar, yağmur, kar ve buzdan, tozdan ve güneş ışınlarından, tuz sisinden vb. Doğrudan etkilenir.

 

 

hakkında en son şirket haberleri Slip Ring Radara Başarıyla Uygulandı  0

Radar anteni kayma halkası, akım ve veri sinyallerini sabit cihazdan dönen cihaza iletmek için mekanik ve elektriksel bir bileşendir.Ayrıca iletken kayma halkası, fırça, dönen elektrik bağlantısı veya elektrikli kafa olarak da bilinir.Kayma halkaları, akım veya veri sinyallerini iletmek için sınırsız, sürekli dönen mekanik ve elektrik sistemlerine uygulanabilir.Kayma halkası, işlemi basitleştirerek ve hasarı ortadan kaldırarak sistem performansını artırabilir.

 

 

 

Güvenlik, fabrika otomasyonu, elektrik enerjisi, finans, enstrümantasyon, kimya, metalurji, tıbbi, havacılık, askeri, ulaşım, inşaat ve diğer elektrikli ve mekanik ekipmanlarda yaygın olarak kullanılabilir.

 

Herhangi bir zamanda bizimle iletişime geçin

86-755-23420945
3F, Bldg B, Xin jian xing sanayi bölgesi, Guangming yeni Dist, Shenzhen, 518107
Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.